Standhouders informatie

De markt gaat vanwege te weinig deelname niet door!!!!

 

 

Graag uw aandacht voor het volgende:

Zolang het aanmeldformulier nog actief is kunt u zich nog opgeven.

U kunt uw stand/kraam opbouwen van 10:30 uur (niet eerder).

Aanvang van de markt is 12.00 uur tot 18.00 uur

Wij werken alleen met huurkramen. Deze zijn 4 bij 1 meter met luifel(dak)  Wij hebben geen binnenplaatsen.
Huurprijs 35 euro per kraam. Dit is inclusief 1 x koffie ,1 x gluwijn of warme chocomelk en een kop erwtensoep.(max 2 personen per kraam)

Wij zorgen voor stroomvoorziening vanuit een centraal punt. Het is niet mogelijk  kramen te voorzien van-, te bereiken met een stroomaansluiting. Heeft u stroom nodig, dan verzoeken wij u zelf een verlengsnoer of haspel mee te nemen! Alle kramen zijn voorzien van licht via prikkabel. Let u aub op om geen defecte apparatuur aan te sluiten. Deze storing  treft de gehele markt...

* Alle kramen zijn bereikbaar met de auto.  U kunt in en uitladen bij de kraam . De auto kan daarna bij de Fabriek van Miedema of MFC de Helling geparkeerd worden. 

 Moet u zware dingen vervoeren? Wilt u dan zelf een steekkar o.i.d. meenemen?
*
De gehele kerstmarkt is voorzien van een stro- tapijt. Heeft u open vuur of andere zaken welke brandgevaarlijk zijn, wilt u dan zorg dragen voor een blusvoorziening? Dit kan een autoblussertje zijn of een blusdeken of wat dan ook. Er zullen een aantal blus apparaten aanwezig zijn, maar mogelijk niet voldoende om de gehele markt te bestrijken.
*
Wij werken met open kramen. De ervaring leert dat het soms handig kan zijn om een zeiltje o.i.d. mee te nemen om aan de zijkant van de kraam te spannen bij koude wind. Het is maar een wintertip!
*
Het kan vriezen en het kan dooien. Zorg in ieder geval voor warm schoeisel. Onze marktdames komen sowieso langs met warme drankjes.
*
Verkoopt u etenswaar of goederen welke afval met zich meebrengt? Wil u dan een afvalbakje of een andere voorziening meenemen? Volle afvalzakken kunt u na het sluiten van de markt inleveren naast het café.*

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

                                                                                       

Afdrukken